ENNEAGRAM önismereti rendszer

Az emberi karakterek tipusai és magatartásmintái

 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Felhasználók magánéletének védelmét tiszteletben tartjuk, ezért kizárólag azokat az információkat kérjük el, amelyek a regisztráció során feltétlen szükségesek. Ez a dokumentum az Ön személyes adatainak kezeléséről és az azzal kapcsolatos jogairól ad tájékoztatást az Európai Unió rendelete (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendelete, továbbiakban GDPR)) és a hazai jogszabályok alapján.

Mi ez az oldal?

Az 'ENNEAGRAM önismereti rendszer' honlapja egy magánkezdeményezés. Az ADATKEZELŐ elérhetőségei a főoldal ELÉRÉSEK menüpontjában találhatóak.

Mi tárolódik el, miért és meddig?

Kizárólag azok az adatotok tárolódnak el, amelyeket a látogató regisztrációkor megad. Ezek a felhasználónév, jelszó, email és név. Az email és a név megadása nem kötelező. A regisztráció során közölt adatok megadása mindig önkéntes, de a kötelezően megadott adatok nélkül (felhasználónév, jelszó) a felhasználó beazonosítása elképzelhetetlen. Hírlevelünk nincs.

Ki kapja meg felhasználóink személyes adatait? (Adattovábbítás, adatfeldolgozás)

Semmilyen személyes adatot nem adunk tovább, és nem folytatunk adatelemzést.

Partnereink jogai

Partnereink bármikor jogosultak hozzáférni a saját magukkal kapcsolatos adatokhoz, kérhetik azok helyesbítését vagy törlését. Joguk van ahhoz is, hogy korlátozzák az adatok feldolgozását, vagy tiltakozzanak a személyes adataik profilkészítésére és azok közvetlen marketing célokra történő felhasználására vonatkozóan. Felhasználóinknak joga van az adathordozhatósághoz is, ami azt jelenti, hogy kérésére elküldjük az általunk kezelt személyes adatokat számítógép által olvasható formátumban.

A felügyeleti szerv

Joga van panaszt tenni a nemzeti felügyeleti hatóságnál, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál. Az elérhetőségeket megtalálja a http://www.naih.hu weboldalon.

 


 
STATISZTIKA
TÁRSOLDALAK
ELÉRÉSEK
REGISZTRÁCIÓ

Keresés honlapon


Felhasználónév:

Jelszó:



 
 
 
A könyv címlapja

 

Unsoft.hu


Levél a webmesternek

 
  Az ELTÉVEDT IDŐSZÁMÍTÁS és a betlehemi csillag
  www.kisbiro.hu: Közhírré tétetik!
  Szekeres Anna Fotó
  Mocsáry Évelőkertészet
  ENNEAGRAM önismereti rendszer
  Mlinkó István Általános Iskola, Eger
  Eurochess - ONLINE SAKKISKOLA
  Heves megyei sakkélet
  Meglátások
  Mellár Mihály: Atlantisz - hol volt, hol nem volt
  Szekeres Sándor: Munkahelyek és a népességcsökkenés
  Szekeres Sándor: Ringsted utca története röviden
  Dionysius Exiguus latin nyelvű munkái
  UNIX-időbélyeg kiszámítása
  Eurochess - ONLINE CHESS SCHOOL
  Unsoft.hu
  Egyszerű játékok a sakktáblán
  Chess Quotes
  Laws of Chess
  Chess piece names
  Sakk aranyszabályok
  PGN Specification and Implementation Guide
  PGN kódok jelentése (ENG/HUN)
  Chess Glossary
  Sakk kifejezések szótára
  Sakkfigurák nevei más nyelveken
 

ONLINE CHESS SCHOOL
AND MATERIAL
COLLECTIONS

ONLINE
SAKKISKOLA
ÉS ANYAGGYŰJTEMÉNY

 

Szekeres Sándor

Az ELTÉVEDT IDŐSZÁMÍTÁS

és a betlehemi csillag

A könyv a múlt és a jelen sérthetetlen dogmáit kérdőjelezi meg, érzékeny pontokat érintve a társadalmi közérzeten, mind a hétköznapokra, a tudományos életre és a hit világára vonatkoztatva. Szó lesz a valódi betlehemi csillagról, a történelmi, azaz a pártus Jézusról, a valós keresztre feszítéséről és egy szörnyű végű összeesküvésről, aminek egyik következménye a téves időszámításunk és a kronológiánk sötét középkora.
Talán nem is véletlen, hogy most íródott meg a könyv. Ismét az útkeresés korában járunk. Létezésünk és hitvilágunk alapjai esnek szét, új kérdések jönnek, új válaszok kellenek.
Ezek alapjait érinti meg a könyv, új szemléletet adva az eddig érinthetetlennek gondolt tabuknak.